Aktuelt
FRAMTIDA FOR HANDELEN I MODUM DEBATTERES
november 3, 2017
0

Hva betyr handelsnæringen for Modum?
Betyr samarbeid mellom Åmot og Vikersund noe? Gjør det en forskjell å få med gårdeiere på laget? Kan Modum Næringsråd endre kommunens syn på handelsnæringa? Kan vi tjene penger på felles åpningstider i Modum? Kan vi få til en felles gavekortløsning i Modum? Torsdag 23.november fra kl.19.00 inviterer vi til inspirasjonskveld på Kafé 2.etg. i Åmot. Til å inspirere oss denne kvelden har får vi besøk fra Kongsberg Næringsforum som har stått overfor mange av de samme utfordringene som vi i Modum gjør. Daglig leder i Modum Næringsråd vil gjerne treffe handelsnæringen personlig og diskutere hvordan næringsrådet og handelsstandene kan samarbeide videre. Eier og daglig leder av Jernia Modum Bygg, Geir Garås, vil fortelle om sine erfaringer med lengre åpningstider, hva innebærer det egentlig i kroner og øre?

Ordfører Ståle Versland ville også gjerne møte oss, og han vil si noe om viktigheten av handelsnæringen i Modum og hvordan kommunen ser for seg fremtidig sentrumsutvikling.
Til sammen vil disse foredragsholderne bringe på banen mange interessante temaer som vi kan ta med oss i utviklingen av Modum som stedet alle foretrekker å handle.
Vi håper å se deg denne kvelden og vi byr på mat fra kl. 19.00 (drikke betaler man for selv). For at alle skal få mat må du melde deg på innen mandag 20.november til Ole Brunes på epost ole.brunes@modumnaeringsrad.no eller send SMS til 915 73 124.